Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur

Afslankende doeltreffendheid binnen 4 weken. Intensieve verstevigende werking.

Wat doen in geval van diffuse vetophopingen? Kan je afgeslanken door de opperhuid te verstevigen?

Plaatselijke vetophopingen zijn overtollig vetweefsel dat geconcentreerd is op bepaalde delen van het lichaam. In het bijzonder bij vrouwen bevinden de vetophopingen zich vooral op de heupen en dijen, al kan de verdeling in bepaalde gevallen uniformer zijn en ook betrekking hebben op het bovenste deel van het lichaam (taille en armen).

Dat overtollige vet heeft dikwijls de neiging om te blijven zitten en dat ondanks een goed dieet en lichaamsbeweging. Als het niet aangepakt wordt, heeft de huid van die zones de neiging om zijn stevigheid te verliezen.

Als u over het hele lichaam afslankt, moet de huid stevig blijven om zich perfect aan te passen aan het nieuwe figuur. Daarom is het nuttig om verstevigende eigenschappen te integreren in afslankingsproducten.

Op basis van die afwegingen heeft Somatoline Cosmetic de Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur ontwikkeld, een frisse afslankgel die snel wordt opgenomen.

Een doeltreffende formule dankzij zijn bestanddelen

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur bevat het PhytoSculpt-complex, een exclusief complex van werkzame bestanddelen die synergetisch werken:

Afslankend

  • Cafe├»ne en theobromine: verhogen de afbraak van de opgeslagen triglyceriden in vetzuren (lipolyse);
  • Carnitine: versnelt de opname van vetcellen in de mitochondri├źn die ze gebruiken om energie te produceren.

Verstevigend

  • Kigelia africana en Quillaja saponaria: werken verstevigend en versterkend op de huidweefsels.

Drainerend

  • Centella officinalis en esculoside: verbeteren de onderhuidse microcirculatie door het overtollige vocht in de weefsels af te voeren.

Stimulerend op de microcirculatie

  • Menthol, menthyllactaat: stimuleren het samentrekken en ontspannen van de bloedvaten. Dat maakt de huid ontvankelijker zodat de werkzame bestanddelen beter kunnen binnendringen.