Kuur Buik en Heupen

Vermindert de omtrek binnen 4 weken. Werking tegen recidieven.

Vetophopingen op buik en heupen

De vetcellen stapelen zich op in de lichaamsdelen waar het lichaam bij voorkeur vetten opslaat. Er zijn verschillende oorzaken voor dit mechanisme: levensstijl, genetische factoren, vetmassa-index...

Bij vrouwen kunnen de vetophopingen op twee manieren ontstaan:

  • vrouwelijke verdeling (peervorm), met te veel vet op de billen, de dijen en de heupen (meest voorkomende morfologie);
  • androgyne verdeling (appelvorm), met te veel vet op de buik en de heupen.

In de tweede situatie vereisen de plaatselijke vetophopingen vooral vetoplossende behandelingen en activiteiten die de vetstofwisseling proberen te stimuleren en het overtollige vet gaan verbruiken.

Een ander typisch kenmerk van dat soort verdeling is dat de vetophopingen op buik en heupen snel worden gevormd, maar ook snel kunnen verdwijnen.

Een werkzame formule dankzij zijn bestanddelen

Somatoline Cosmetic Kuur Buik en Heupen bevat het PhytoRedux-complex, een exclusief complex van werkzame bestanddelen die synergetisch werken:

Afslankend

  • Gelidium cartilagineum en Fucus vesiculosus: ze verhogen de beschikbaarheid van opgeslagen triglyceriden en hun afbraak in vrije vetzuren (lipolyse). Het extract van Fucus vesiculosus remt de vorming van perilipine terwijl meer vetten beschikbaar worden gesteld. Dat bevordert de vetafbraak;
  • bittere sinaasappel (Citrus aurantium): die verhoogt de basale stofwisseling van de cellen door het verbruik van vetzuren, bestemd voor de energieproductie, in de mitochondriĆ«n te verhogen;
  • boekweitwas (Polygonum fagopyrum): dit vertraagt de opslag van vetten in de vetcellen (lipogenese).

Afslankend met trage afgifte

  • Extract van vijgenknoppen + polymeer met trage afgifte: zijn geleidelijke werking stimuleert de lipolytische processen voor een langdurige afslankende werking, zelfs na applicatie.

Remming van de adipogenese

  • Sphacelaria scoparia: dit bestrijdt de differentiatie van de voorlopers van de vetcellen in rijpe vetcellen, die vetten kunnen opslaan.

Stimulerend voor de microcirculatie

  • Menthol, menthyllactaat, ethylnicotinaat: doen de bloedvaten samentrekken en ontspannen door een warmte-koudegevoel waardoor de werkzame bestanddelen beter kunnen binnendringen.