MANNEN – Intensieve Nachtkuur Buik en Buikzone

Vermindert de omtrek met 2 cm in 4 weken tijdens uw slaap.

Waarom is de nacht ook voor mannen het ideale moment om af te slanken?

Om fysiologische redenen is de huid ’s avonds en ’s nachts beter doorlaatbaar dan ’s morgens. Dat maakt de huid ontvankelijker voor cosmetische crèmes.

’s Nachts verhoogt de doorbloeding van de huid en het vetweefsel.

De slaaptoestand beïnvloedt de temperatuur van de huid en heeft een grote invloed op de doorbloeding van de huid en het onderhuidse vetweefsel. De doorbloeding neemt toe.
Die betere doorbloeding van het onderhuidse vetweefsel bevordert en verbetert de mechanismen van vetafbraak en huiddrainage.

De plaatselijke vetophopingen op de buik en buikzone vormen zich heel snel, maar kunnen ook heel snel weer verdwijnen. Daarvoor gebruiken we hoofdzakelijk vetoplossende verzorgingsproducten die bedoeld zijn om de stofwisseling te stimuleren en meer overtollig vet te verbruiken.

Een efficiënte formule dankzij zijn bestanddelen

Somatoline Cosmetic Insensieve Nachtkuur Buik en Buikzone bevat het MenRedux-complex™, een exclusief complex van werkzame bestanddelen die in synergetisch
werken:

Afslankend

  • Coffea arabica, Paullinia cupana, Teobroma cacao, Camellia sinensis, Ilex paraguanensis: die xanthinerijke extracten zijn efficiënte activatoren van de vetstofwisseling in de vetcellen en helpen om meer triglyceriden af te breken tot vrije vetzuren (lipolyse);
  • Fucus vesiculosus: verhoogt de beschikbaarheid van opgeslagen triglyceriden en vergemakkelijkt hun afbraak in vrije vetzuren (lipolyse);
  • Carnitine: versnelt de opname van de vetzuren in de mitochondriën die ze gebruiken om energie te produceren.

Verstevigend

  • Kigelia africana, Quillaja saponaria en Zingiber officinalis: hebben een versterkende en verstevigende werking op de huidweefsels.

Drager

Functionele drager die bijdraagt tot de oplosbaarheid en dus penetratie van de xanthines zodat hun werking verbetert.

Stimulerend op de microcirculatie

  • Menthol, menthyllactaat en ethylnicotinaat: doen de bloedvaten samentrekken en ontspannen door een warmte-koudegevoel waardoor de huid ontvankelijker wordt en de werkzame bestanddelen beter kunnen binnendringen.