Intensieve Afslankende Nachtkuur

Slankt af in slechts 2 weken, tijdens uw slaap. Bevordert de huiddrainage.

Waarom is de nacht het ideale moment om af te slanken?

 • De huid is beter doorlaatbaar.
  Om fysiologische redenen is de huid’s avonds en ’s nachts beter doorlaatbaar dan ’s morgens. Dat maakt de huid ontvankelijker voor cosmetische crèmes.
 • Effect van de horizontale houding.
  De overgang van de verticale naar de horizontale positie verhoogt de bloedcirculatie onmiddellijk in alle delen van het lichaam en vooral in de perifere zones (zoals de benen).
  Deze factor bevordert dus de drainage van overdag opgestapelde toxines, de zuurstoftoevoer in de weefsels en de afvoer van overtollig vocht.
 • ’s Nachts neemt de doorbloeding van de huid en het vetweefsel toe.
  De slaap beïnvloedt de temperatuur van de huid en heeft een grote invloed op de doorbloeding van de lederhuid en het onderhuidse vetweefsel door die te verhogen.
  Die toename van de bloedcirculatie in het onderhuidse vetweefsel bevordert en verbetert de mechanismen van lipolyse en huiddrainage.

Een efficiënte formule dankzij zijn bestanddelen.

Somatoline Cosmetic Intensieve Afslankende Nachtkuur bevat het PhytoUltraslim-complex, een exclusief complex van werkzame bestanddelen die synergetisch werken:

Afslankend

 • Gelidium cartilagineum, Laminaria digitata en cafeïne: ze verhogen de afbraak van de triglyceriden opgeslagen in vrije vetzuren (lipolyse).

Drainerend

 • Zeezout en escine: ze draineren de huidweefsels door de afvoer van overtollig vocht te bevorderen.

Stimulerend op de microcirculatie

 • Pelvetia canaliculata en ethylnicotinaat: met warmte-effect, ze stimuleren het samentrekken en ontspannen van de bloedvaten wat de ontvankelijkheid van de huid verbetert omdat de werkzame bestanddelen beter kunnen binnendringen.

Glad makend

 • Witte klei uit de Amazone: rijk aan minerale zouten, maakt de huid glad en creëert een ‘coconeffect’ dat helpt om de werkzame bestanddelen vast te houden om hun werking te verbeteren.

Hydraterend

 • Butyrospermum parkii: galamboterextract, met een heel hoog gehalte aan onverzeepbare stoffen, die essentieel zijn om de huid te voeden en hydrateren, waardoor ze stevig en elastisch wordt.