SOMATOLINE COSMETIC ANTWOORDT

Sorteren op:

Dit product is ontwikkeld om de microcirculatie van de huid te stimuleren en zo de cosmetische doeltreffendheid te vergroten. Enkele minuten na het aanbrengen kunt u een warmtegevoel ervaren, eventueel met een licht prikkelend gevoel en roodheid die weer verdwijnen. Het optreden en de intensiteit van deze mogelijke reacties hangen af van uw persoonlijke gevoeligheid en ze verdwijnen meestal na ongeveer dertig minuten. Deze fenomenen zijn van voorbijgaande aard en mogen niet worden verward met een overgevoeligheidsreactie op het product.
Als de reactie te hevig is of te lang duurt, moet u de betreffende zone overvloedig afspoelen met koud water. Het is altijd raadzaam om een cosmetisch product voor gebruik te testen op een klein stukje van het lichaam om te kijken of er geen allergische reactie optreedt.

De ‘intensieve’ formule van het product kan op bepaalde huidtypes sporen (kleine, witte sporen) achterlaten. Die zijn echter makkelijk te verwijderen met water.

Ja, dat mag. Het is echter beter om het product ‘s nachts te gebruiken, want het is zo ontworpen dat het gebruikmaakt van de specifieke receptiviteit van de huid terwijl u slaapt. Tijdens de diepe slaapfases wordt een hele reeks mechanismen in verband met de lipolyse en de verbetering van de bloedcirculatie actie, waardoor de actieve bestanddelen beter kunnen indringen. Dat draagt bij aan de intensieve werking van het product.

De Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten is een intensief verzorgingsproduct om het figuur van vrouwen met een gynoïde lichaamsvorm, en die dus vooral vet opslaan ter hoogte van de taille en de knieën, te remodelleren. De Afslankende en Drainerende Behandeling voor de Benen is een afslankend verzorgingsproduct dat een sterkere drainerende werking heeft en dus geschikt is voor vrouwen met vetophopingen op de benen in combinatie met vochtretentie.

De Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten is een intensief verzorgingsproduct om het figuur van vrouwen met een gynoïde lichaamsvorm, en die dus vooral vet opslaan ter hoogte van de taille en de knieën, te remodelleren. Bovendien is dit een vooruitstrevend product vanwege de nieuwe, snelwerkende formule die bewezen resultaten oplevert in slechts 7 nachten. Het is ideaal voor vrouwen die snel resultaat willen bereiken.

Ja, u kunt bijvoorbeeld de Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten op uw benen en achterwerk gebruiken, en de Kuur voor de Buik- en Heupzone Express op uw taille en heupen.
U kunt de Afslankende en Drainerende Behandeling voor de Benen overdag gebruiken, en de Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten ‘s avonds voor het slapengaan.
U kunt ook nadat u het Intensief Serum Hardnekkige Zones hebt aangebracht nog doorgaan met de afslankende behandeling die het best geschikt is voor uw lichaamsvorm: Buik en Heupen Express voor vrouwen met een androïde figuur en Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten voor vrouwen met een gynoïde figuur. Bovendien mag u de Egaliserende Peeling gebruiken vóór alle afslankende en specifieke producten van Somatoline Cosmetic om de actieve bestanddelen optimaal te laten indringen. We raden achter af om verschillende producten tegelijk op dezelfde zone te gebruiken, want dat kan de absorptie en de tolerantie van de cosmetische actieve bestanddelen beïnvloeden.

Ja. U kunt de Afslankende en Drainerende Behandeling voor de Benen overdag gebruiken, en de Intensieve Afslankende Kuur 7 Nachten ‘s avonds voor het slapengaan.

Uit onze studies is gebleken dat de afslankende actieve bestanddelen die in de klassieke afslankende producten zitten minder doeltreffend zijn bij rijpere vrouwen.
Extract van Phyllacantha fibrosa en Lotus maritimus, de belangrijkste bestanddelen van de Afslankkuur 50 Plus Specifiek Menopauze, bezitten een innoverende werking die doeltreffender inwerkt op rijpe vetcellen dan op jonge vetcellen.

Nee, ze bevat geen hormonen.

De behandeling Afslankkuur 50 Plus van Somatoline Cosmetic bevat geen bestanddelen die interactie met hormonale substitutietherapie zouden kunnen uitlokken. Deze cosmetische verzorging is volkomen veilig in het gebruik.

Ja, u mag deze crème aanbrengen op alle lichaamszones die u wilt afslanken of remodelleren. Bovendien verbetert de verstevigende werking de tonus en de elasticiteit van de huid.

Het warmte-effect is het gevolg van ethylnicotinaat, een rubefaciens dat roodheid kan veroorzaken omdat het middel de microcirculatie van de huid verhoogt door de huid te verhitten. Het koude-effect is dan weer toe te schrijven aan menthol of mentholderivaten. Menthol werkt in op de koudereceptoren, en om het thermische evenwicht te herstellen, reageert het lichaam door de microcirculatie te stimuleren en zo de lichaamstemperatuur te verhogen.
Deze vasomotorische gymnastiek bevordert de fysiologische drainage van vocht en de penetratie van de cosmetische actieve bestanddelen die in de crème zitten. Daarom raden wij het gebruik niet af bij een normale gevoeligheid van de haarvaten. In delicatere situaties raden wij aan om Total Body Afslankende Gelkuur te gebruiken.

Deze crème is rijk aan voedende en verwekende bestanddelen die bijdragen tot een betere hydratatie en elasticiteit van de huid. Perzik- en karitéboter, die rijk zijn aan dermofiele vetten, maken de huid minder droog. Vitamine E, een krachtig antioxidans, bestrijdt vrije radicalen en heeft een verzachtend en verwekend effect.

In de overgangsjaren zetten de vetophopingen zich vast op de buikzone, de taille en de heupen. Omdat de magere massa afneemt en het basale metabolisme vertraagt, neemt het gewicht toe.

Dit product is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar de klinisch bewezen doeltreffendheid van de behandelingen van Somatoline Cosmetic voor de taille, de dijen en de heupen, en dit in een product dat eenvoudig en snel aan te brengen is en snel wordt geabsorbeerd door de huid. Bovendien laat dit product een aangenaam parfum na op de huid.

De formule in de vorm van een spray met de technologie Bag on Valve is een innoverende vloeibare emulsie die in enkele seconden wordt aangebracht, snel wordt geabsorbeerd door de huid en ze niet vet maakt, zodat u zich dus meteen na het aanbrengen kunt aankleden.
Bovendien kan het product in deze vorm in verschillende posities worden gebruikt, zelfs als u het product ondersteboven houdt, zodat u het rechtstreeks kunt aanbrengen, bijvoorbeeld op de achterkant van de dijen.

Zoals voor alle afslankende producten van Somatoline Cosmetic is ook de doeltreffendheid van dit product aangetoond in strenge, placebogecontroleerde klinische studies. Daaruit blijkt een significante afname van het onderhuidse vetweefsel en van de omvang van de dijen, de heupen en de taille na 4 weken behandeling. Bovendien maakt het product de huid steviger en draineert het het overtollige huidvocht.
Hoewel het niet nodig is om het product langdurig in te masseren tijdens het aanbrengen, levert de hoge concentratie aan actieve bestanddelen uitstekende resultaten op, voor een geremodelleerd figuur.

Intensief Serum Hardnekkige Zones™ kan worden gebruikt als aanvalsbehandeling telkens als u vetophopingen op de meest hardnekkige zones wilt aanpakken, zoals de heupen, de dijen, de knieën en de armen, waar het vet de neiging heeft om zich op te stapelen.

De Total Body Afslankende Gelkuur van Somatoline Cosmetic is het meest geschikte product voor sportieve vrouwen. Dankzij de frisse gelformule is het product eenvoudig aan te brengen en wordt het snel geabsorbeerd door de huid.
Te gebruiken op het hele lichaam.

Bij vrouwen komt vetafzetting doorgaans in twee vormen voor:
• gynoïde vorm (peervorm), met vetopstapeling ter hoogte van het achterwerk, de dijen en de heupen (meest voorkomende vorm);
• androïde vorm (appelvorm), met vetopstapeling ter hoogte van de buik en de heupen.
Typisch voor vetafzetting op de buik en de heupen is dat ze heel snel kan ontstaan, maar ook heel snel weer kan verdwijnen.

Ethylnicotinaat is een bestanddeel dat de microcirculatie van de huid verbetert. Zijn werking bevordert de penetratie van de afslankende actieve bestanddelen en de drainage van vocht. Doorgaans wordt de huid rood bij contact met dit middel. De roodheid kan ook gepaard gaan met jeuk en een warmtegevoel. Die fenomenen zijn van voorbijgaande aard en zijn typisch voor de normale werking van het product. Ze hangen af van de persoonlijke gevoeligheid en mogen niet worden verward met overgevoeligheidsreacties. Ethylnicotinaat is een derivaat van vitamine PP, of vitamine B3 of nicotinamide, een belangrijk element van de voeding van de mens.

De formules van onze producten zijn rijk aan actieve bestanddelen (bijvoorbeeld menthol) waarvan de geur niet volledig kan worden gemaskeerd door het parfum.

Het warmte-effect is het gevolg van ethylnicotinaat, een rubefaciens dat roodheid kan veroorzaken omdat het middel de microcirculatie van de huid verhoogt door de huid te verhitten. Dit mechanisme bevordert de fysiologische drainage van onderhuids vocht en de absorptie van de afslankende actieve bestanddelen.

Het koude-effect is dan weer te wijten aan bestanddelen zoals menthol of mentholderivaten. Menthol werkt in op de koudereceptoren. Om het thermische evenwicht te herstellen, reageert het lichaam door de microcirculatie te stimuleren en zo de lichaamstemperatuur te verhogen. Deze vasomotorische gymnastiek bevordert de fysiologische drainage van vocht en de penetratie van de cosmetische actieve bestanddelen van de crème.
Bovendien stimuleert de temperatuursstijging een sneller metabolisme in het onderhuidse vetweefsel.

De resultaten op het vlak van doeltreffendheid en tolerantie die op de producten van Somatoline Cosmetic vermeld staan, zijn verkregen in klinische studies die:
uitgevoerd zijn door artsen-specialisten in onafhankelijke instellingen;
plaatsgevonden hebben in normale gebruiksomstandigheden van het product;
uitgevoerd zijn op proefpersonen die waren geselecteerd volgens precieze criteria en die er ‘gecontroleerde gewoonten’ op nahielden tijdens de studieduur (levensstijl, dieet en beweging).
De resultaten van de doeltreffendheidstudies zijn verkregen via instrumentele metingen.
De gegevens over de doeltreffendheid worden enkel vermeld als de onderzochte parameter statistisch significant gewijzigd is.

Klinische studies: studies die worden uitgevoerd tijdens het gebruik bij proefpersonen, onder toezicht van een arts-specialist. Ze omvatten wetenschappelijke waarnemingen/metingen die worden uitgevoerd door artsen om de tolerantie en de doeltreffendheid van de onderzochte producten te beoordelen.
Klinische instrumentele studies: ze hebben dezelfde doelstelling als klinische studies, maar omvatten metingen die worden uitgevoerd met geschikte instrumenten en zijn niet enkel gebaseerd op het oordeel van de arts.
In-vitrotests: tests die in een laboratorium worden uitgevoerd op het zuivere actieve bestanddeel, maar niet in de concentraties die in het product voorkomen.
Zelfbeoordelingstests: tests waarbij de gebruiker/proefpersoon zijn mening geeft over de doeltreffendheid en de tolerantie van het product en zelf de resultaten meet.
* Alle producten van Somatoline Cosmetic worden onderworpen aan klinische instrumentele studies.

De formule voor mannen heeft een boost gekregen om de doeltreffendheid te verbeteren, met resultaten vanaf 10 nachten gebruik. Ze is nu ook gebruiksvriendelijker dankzij de nieuwe, in te masseren textuur die snel indringt. Een ideaal product voor mannen die op zoek zijn naar een intensieve en gebruiksvriendelijke behandeling.

Bij mannen is het vet anders verdeeld: de septa liggen transversaal ten opzichte van de vetcellen en de vetkwabben zijn kleiner en diffuser. Door deze specifieke verdeling krijgt cellulite minder kans.

We raden aan om dit product ‘s nachts te gebruiken, om te profiteren van alle actieve bestanddelen. Er is echter niets op tegen om het ook overdag te gebruiken.

De Kuur voor de Buik en Buikzone 10 Nachten laat geen sporen na. Het is dus niet nodig om het product ‘s ochtends af te spoelen.

Ja, we raden aan om dit product te gebruiken tijdens het sporten om nog betere resultaten te verkrijgen. De formule is zo ontwikkeld dat ze makkelijk indringt. Voor een grotere doeltreffendheid raden we twee applicaties per dag aan.

Als de huid verstevigd en de vetlaag verminderd wordt, komen de buikspieren, die verstopt zitten onder de verslapte huid en de vetlaag, beter tot hun recht.
Een huid die steviger en strakker is, laat de buikspieren beter uitkomen.

Zolang de producten voor mannen worden gebruikt op de huid, zijn er geen contra-indicaties. Ze zijn echter speciaal voor mannen ontwikkeld, en mannen hebben een andere huid dan vrouwen (dikker, harder, vetter) en ook een andere verdeling van de vetcellen. Bovendien is het gehalte aan actieve bestanddelen van de producten hoger, waardoor ze minder aangenaam kunnen zijn voor vrouwen, die een fijnere huid hebben. Precies daarom heeft Somatoline Cosmetic specifieke afslankende behandelingen voor vrouwen en voor mannen ontwikkeld, met verschillende formules.
Zo biedt elk product u een maximale doeltreffendheid. Al onze producten voldoen aan specifieke eisen en kunnen dus niet worden vervangen door een ander product.

Klinische studies: studies die worden uitgevoerd tijdens het gebruik bij proefpersonen, onder toezicht van een arts-specialist. Ze omvatten wetenschappelijke waarnemingen/metingen die worden uitgevoerd door artsen om de tolerantie en de doeltreffendheid van de onderzochte producten te beoordelen.
Klinische instrumentele studies: ze hebben dezelfde doelstelling als klinische studies, maar omvatten metingen die worden uitgevoerd met geschikte instrumenten en zijn niet enkel gebaseerd op het oordeel van de arts.
In-vitrotests: tests die in een laboratorium worden uitgevoerd op het zuivere actieve bestanddeel, maar niet in de concentraties die in het product voorkomen.
Zelfbeoordelingstests: tests waarbij de gebruiker/proefpersoon zijn mening geeft over de doeltreffendheid en de tolerantie van het product en zelf de resultaten meet.
* Alle producten van Somatoline Cosmetic worden onderworpen aan klinische instrumentele studies.

Use&Go Afslankende Oliespray is het eerste afslankende product van Somatoline Cosmetic in olievorm. Naast de klinisch bewezen afslankende doeltreffendheid zorgt de galenische vorm in olie voor een onmiddellijk schoonheidseffect door de huid intensief te voeden en ze er soepeler, gladder en stralender te laten uitzien.

De olies in de cosmetische producten, ongeacht of ze natuurlijk dan wel synthetisch zijn, hebben onderling sterk uiteenlopende kenmerken.
Hun consistentie, penetratiesnelheid, het gevoel dat ze achterlaten op de huid na het aanbrengen enz. kunnen verschillen, en een precieze dosering van de verschillende oliebestanddelen kan het gevoel op de huid echt beïnvloeden.

De doeltreffendheid van een cosmetisch product hangt niet af van de galenische vorm, maar veeleer van de actieve bestanddelen die het bevat. Wie een olie verkiest, kan voortaan Use&Go Afslankende Oliespray gebruiken en zeker zijn van de doeltreffendheid, die zoals altijd aangetoond is in strenge klinische studies.

© 2018 Bolton Belgium S.A. | P.I. 04420740484

My Beauty Coach

Sei un utente Shape Up Your Life? Aggiorna i tuoi dati e scopri i vantaggi di My Beauty Coach

Hai dimenticato la password?

Click below to select a JPG, GIF or PNG format photo from your computer and then click 'Upload Image' to proceed.If you'd like to delete your current profile photo but not upload a new one, please use the delete profile photo button.

Delete My Profile Photo

Inserisci qui l'indirizzo mail.
Puoi invitare massimo tre persone.

Invio inviti in corso ...
Gli inviti sono stati inviati
Errore durante l'invio, riprova più tardi
Inserisci una o più email valide
Hai finito gli invii a disposizione

Hai ancora 5 invii a disposizione

Conferma

Inserisci la tua prova d'acquisto
Somatoline Cosmetic

Ricordati di conservare l'originale della prova d'acquisto: in caso di vincita di uno dei premi in palio, dovrai consegnarla a Somatoline Cosmetic

Invio prova d'acquisto in corso ...
Prova d'acquisto inviata correttamente
Compila correttamente tutti i campi
Conferma

Please select a language

Français Nederlands