Behandeling buikspieren
Top Definition Sport

Traitement Abdominaux|Top Definition Sport

Verslankt en verstevigt de buikzone tot 29% vanaf 4 weken. Ideaal tijdens het sporten.

Regelmatige lichaamsbeweging en een goede voeding volstaan soms niet om de spieren van de buikzone zichtbaar te maken.

De research Somatoline Cosmetic heeft geleid tot Behandeling buikspieren Top Definition Sport: een innoverende cosmetische gel die speciaal werd ontworpen om plaatselijke vetophopingen bij de man te verminderen, de buikzone te versterken en de onderliggende spierweefsels beter tot uiting te laten komen. De gel wordt snel geabsorbeerd en bevat een polymeer dat bestand is tegen water en zweten, wat ideaal is voor gebruik tijdens het sporten. Klinische tests bewijzen het.

Wordt aangeraden

  • bij sportieve mannen die een beter buiksilhouet willen krijgen.

Acties

  • Vermindert de plaatselijke vetophopingen die het spierweefsel bedekken zodat de spieren beter te zien zijn.
  • Maakt de huid tonischer, steviger en elastischer zodat die zich beter aanpast en de contouren en de onderliggende spieren beter te zien zijn.

Werkzame stoffen

Somatoline Cosmetic Behandeling buikspieren Top Definition Sport bevat het innoverende MenDefinitionSport-complex™, een complex van natuurlijke werkzame stoffen mat een vermagerings- en tonificerend effect, om de buikspieren weer zichtbaar te maken:

  • cafeïne, carnitine, creatine: bevorderen de afbraak van triglyceriden tot vrije vetzuren (lipolyse)
  • gemberextracten: verstevigende en tonificerende werking
  • waterdicht polymeer: bestand tegen water en zweten

Gebruiksaanwijzing

Een klompje van het product 2-maal per dag op de te behandelen zones aanbrengen en goed met cirkelvormige bewegingen inwrijven tot het product volledig geabsorbeerd is, bij voorkeur voor het sporten. De behandeling gedurende 4 weken voortzetten. Regelmatig gebruik, ook na 4 weken, helpt om de behaalde resultaten te handhaven. Laat geen resten na. Niet vet. U kan zich onmiddellijk kleden na het aanbrengen. Na het aanbrengen de handen wassen.

Klinische resultaten

Er werd een klinische studie uitgevoerd bij 25 mannen met plaatselijke vetophopingen in de buikstreek. Daarbij werd aangetoond dat regelmatig en continu aanbrengen door massage van Somatoline Cosmetic Behandeling buikspieren Top Definition Sport:

  • de plaatselijke vetophopingen vanaf 4 weken vermindert*;
  • het huidweefsel van de buikstreek tonificeert met tot 29% vanaf 4 weken (gemiddelde waarde behaald bij 8 van de 25 mannen). Gemiddelde waarde in de totale groep: 22%.

* De vermindering van de vetophopingen bestaat in een cosmetisch remodelingeffect zonder gewichtsverlies.

Verkrijgbaar formaat: tube met 200 ml