Total Body Afslankende
Verstevigende Gelkuur

Traitement Total Body|Gel Amincissant Tonifiant

Dit is een kuur met een frisse en zachte cosmetische gel-crème die snel wordt opgenomen. De kuur is ontwikkeld met het oog op een dubbele werking: het volledige lichaam afslanken en verstevigen, vooral de buik, heupen, benen en armen. De formule is het resultaat van geavanceerd onderzoek. Daarbij werden efficiënte werkzame cosmetische bestanddelen uitgekozen om de plaatselijke vetophopingen te helpen aanpakken door het opnieuw optreden van die vetophopingen te vertragen en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verhogen.

Aanbevolen

  • voor vrouwen die de resultaten van intensieve afslankkuren willen behouden en versterken;
  • voor vrouwen die de resultaten van intensieve afslankkuren willen behouden en versterken;
  • voor vrouwen die een afslankende onderhoudskuur zoeken die op lange termijn efficiënt is.

Werking

  • helpt plaatselijke vetophopingen verminderen, dankzij een hoge concentratie vetoplossende werkzame bestanddelen;
  • helpt om het opnieuw ontstaan van plaatselijke vetophopingen aan te pakken, om de resultaten op lange termijn te behouden;
  • versterkt en verstevigt de huidweefsels.

Werkzame bestanddelen

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur bevat het PhytoSculpt-complex, een exclusief complex van cosmetische werkzame bestanddelen zoals carnitine, cacao-extract en Kigelia africana, met afslankende en verstevigende eigenschappen.

Bovendien bevat het PhytoSculpt-complex esculoside en Centella asiatica die, dankzij hun erkende specifieke cosmetische werking en de massage als ze worden aangebracht, overtollig vocht sneller afdrijven.

Tot slot brengt de combinatie van menthol en menthyllactaat een unieke cryogene werking (koude-effect) tot stand, die de huid steviger maakt.

Gebruiksaanwijzing

Breng tweemaal per dag de juiste dosis crème aan op de te behandelen zones en masseer met cirkelvormige bewegingen in van onder naar boven tot het product volledig is opgenomen.

Voor betere resultaten is het aanbevolen om Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Verstevigende Gelkuur 4 weken regelmatig te gebruiken. Langer gebruik na de kuur van 4 weken (ongeveer om de 2 dagen) helpt om het verkregen figuur te behouden.

Wetenschappelijke resultaten

Een instrumentele wetenschappelijke studie werd uitgevoerd bij 60 vrouwen met oppervlakkige plaatselijke vetophopingen over het volledige lichaam. De werkzaamheid van het product werd beoordeeld door de resultaten na een kuur van 4 weken te vergelijken met de beginwaarden. De instrumentele wetenschappelijke beoordelingen tonen aan dat, dankzij regelmatig en continu gebruik door middel van massage:

  • het product inwerkt op de plaatselijke vetophopingen en efficiënt afslankt tot 29% binnen 4 weken* (gemiddelde waarde met echografie bij 20 van de 60 vrouwen). Algemene gemiddelde waarde: 23%;
  • het product het figuur verandert omdat het helpt om de omtrek van de behandelde zones te verminderen;
  • het product de huidweefsels versterkt en verstevigt na een kuur van 4 weken.

* Afslanking in de zin van cosmetische verandering in de contouren, niet in de zin van gewichtsverlies.