Kuur voor
Buik- en Heupzone
ADVANCE 1™

Traitement Ventre et Hanches Advance 1

Vermindert de omtrek tot 4 cm vanaf 4 weken*. Intensieve werking.Vetopstapeling op de buik en de heupen komt soms snel en keert ook snel terug. Naast een gezonde levensstijl zijn er twee belangrijke factoren om dit doeltreffend te bestrijden:

  • het gebruik van een afslankingsproduct dat ontwikkeld is voor een geconcentreerde werking;
  • de behandeling voortzetten.

De researchafdeling van Somatoline Cosmetic ontwikkelde de Behandeling voor Buik en Heupen Advance 1™, een formule die veel rijker is aan werkzame bestanddelen, met versterkte doeltreffendheid als gevolg. Slechts één applicatie per dag is voldoende om de taille- en heupomtrek te helpen verminderen.

Aanbevolen voor

  • vrouwen met vetophoping rond de taille en op de heupen.

Werking

  • bevordert de afname van plaatselijke vetophoping op de buik en de heupen;
  • heeft een intensieve en langdurige afslankende werking dankzij de geleidelijke afgifte;
  • helpt voorkomen dat plaatselijke vetophopingen opnieuw ontstaan, ook na stopzetten van de behandeling.

Werkzame bestanddelen

Het product bevat het innoverende ReduxAdvance-complex™, een complex van werkzame afslankende bestanddelen die verrijkt zijn met een fytoderivaat dat vet helpt te verbranden. Het ReduxAdvance-complex™ bevat ook een dragermolecule die de biologische beschikbaarheid van vetoplossende werkzame bestanddelen verhoogt en zo de afslankende werking versterkt.

Gebruiksaanwijzing

Breng gedurende 4 weken één keer per dag een royale hoeveelheid product aan op de buik- en heupzone. Masseer de crème in met cirkelvormige bewegingen totdat hij volledig opgenomen is. Regelmatig gebruik langer dan 4 weken helpt om het verkregen resultaat te behouden.

Klinishe resultaten

Er is een placebogecontroleerd instrumenteel onderzoek uitgevoerd bij 81 vrouwen met oppervlakkige, matige vetophoping op de buik en de heupen. Uit de klinische instrumentele tests blijkt dat bij regelmatig en correct aanbrengen door inmasseren na 4 weken behandeling:

  • de heupomtrek (onder de bilspier) met tot 4 cm afneemt in 4 weken*, met slechts één applicatie per dag (gemiddelde waarde voor 14 van de 41 vrouwen). Gemiddelde waarde voor de volledige steekproef: 2,3 cm;
  • het figuur in profielaanzicht zichtbaar verandert.

*De afslankende werking is het resultaat van de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.

Verkrijgbare verpakkingen: Tube van 150ml en 300ml