Intensieve Kuur
Hardnekkige Zones

Traitement Intensif|Zones Rebelles

Dit is een kuur met een geconcentreerd serum dat vetophopingen vermindert, dankzij de specifieke werking van het sterk geconcentreerde PhytoTechslim-complex met afslankende werkzame stoffen. De kuur werkt over het hele lichaam op de meest hardnekkige plaatselijke vetophopingen en helpt te voorkomen dat ze opnieuw ontstaan. De werkzaamheid van de kuur werd wetenschappelijk aangetoond. De tube heeft een speciale applicator zodat het serum rechtstreeks op de te behandelen zone kan worden aangebracht voor een gerichte afslankende werking.

Aanbevolen

  • voor vrouwen die een specifieke afslankkuur zoeken die gericht werkt om de meest kritieke zones te behandelen: armen, heupen, dijen en knieën.

Werking

Dankzij het sterk geconcentreerde PhytoTechslim-complex met afslankende werkzame stoffen en plantenderivaten voor een intensieve afslankende werking:

  • bevordert de kuur de afname van hardnekkige plaatselijke vetophopingen;
  • faciliteert de kuur het gebruik van vetzuren om energie te produceren;
  • helpt de kuur om te voorkomen dat opnieuw plaatselijke vetophopingen ontstaan.

Werkzame bestanddelen

Somatoline Cosmetic Intensieve Kuur voor Hardnekkige Zones bevat het sterk geconcentreerde Phyto-Techslim-complex met werkzame afslankende stoffen en plantenderivaten:

  • Pimpinella anisum en Buxus sinica stimuleren de vetafbraak en activeren de vetstofwisseling;
  • Punica granatum vermindert de vetophopingen door de opslag van vetten te remmen;
  • cafeïne en Fucus vesiculosus reactiveren de vetstofwisseling door de vetafbraak te stimuleren.

Bovendien is de formule verrijkt met een actieve transportstof, pentyleenglycol, die de werkzame bestanddelen beter doet opnemen, en met de combinatie van ethylnicotinaat en menthol/menthyllactaat dat een unieke cryothermische werking tot stand brengt (warm-koudeffect).

Gebruiksaanwijzing

Breng het product twee keer per dag aan op de meest kritieke zones en masseer het in tot het volledig is opgenomen. Om het beste resultaat te verkrijgen, is het aanbevolen om Somatoline Cosmetic Intensieve Kuur voor Hardnekkige Zones 4 weken regelmatig te gebruiken. Langer gebruik na de kuur van 4 weken helpt om de verkregen resultaten te behouden.

Na enkele minuten massage kunt u een gevoel van warmte ervaren. Dat kan gepaard gaan met een licht tintelend gevoel en de huid kan tijdelijk rood worden. Het optreden en de intensiteit van die mogelijke reacties zijn afhankelijk van de individuele gevoeligheid en verdwijnen altijd binnen een half uur. Het zijn tekens van de vernieuwende cosmetische werking van het product. Die verschijnselen gaan voorbij en mogen niet worden verward met een overgevoeligheidsreactie op het product. In geval van overmatige roodheid wast u de huid overvloedig met koud water. Was zorgvuldig de handen na gebruik.

Wetenschappelijke resultaten

Er werd een instrumentele wetenschappelijke studie in vergelijking met placebo uitgevoerd bij 64 vrouwen met plaatselijke vetophopingen op de armen, heupen, dijen en/of knieën. De doeltreffendheid van het product werd beoordeeld door de resultaten na een kuur van 4 weken te vergelijken met de beginwaarden. De instrumentele wetenschappelijke beoordelingen tonen aan dat, dankzij regelmatige en continue toepassing door middel van massage:

  • het product de hardnekkige vetophopingen met tot 36% vermindert binnen 4 weken* (gemiddelde waarde met echografie bij 10 van de 31 vrouwen). Algemene gemiddelde waarde: 22%. Metingen ter hoogte van de armen.
  • het product de omtrek van de behandelde zones vermindert en het figuur verandert;
  • het product helpt om de resultaten langer te behouden.

 

* Afname van de heupomtrek. Afname in de zin van verandering in de contouren, niet in de zin van gewichtsverlies.