-

Intensief anticellulite
Olieserum
voor na de douche

Cellulite incrustée|Action intensive

Verzacht de tekenen van cellulite en benut de receptiviteit van de huid na het douchen. Verbetert de elasticiteit van de huid met 37% in 4 weken*.Het nieuwe Intensieve Anticellulite Olieserum voor na het douchen is de eerste behandeling van Somatoline Cosmetic die de receptiviteit van de huid na het douchen benut om cellulite intensief aan te pakken in 4 weken. De warmte van de douche verwijdt de poriën, waardoor de huid receptiever is voor actieve bestanddelen en die dus gemakkelijker kunnen worden opgenomen.

Geschikt voor

 • vrouwen met tekenen van cellulite (sinaasappelhuid en zichtbare knobbeltjes);
 • vrouwen die een doeltreffend anticelluliteproduct in olievorm willen.

Cosmetische Werking

Het product bevat het PhytoActiveOil-complex, dat rijk is aan geconcentreerde actieve bestanddelen en 31 zuiver etherische oliën met een verstevigende en versterkende werking tegen cellulite:

 • pakt vetcellen op verschillende niveaus aan, bevordert het oplossen va vet en vertraagt de aanmaak ervan (gaat opstapeling tegen);
 • stimuleert de microcirculatie door het huidweefsel te ontdoen van overtollig vocht;
 • maakt het huidweefsel glad en stevig, zodat de huid elastischer is en de huidtonus verbetert.

Actieve bestanddelen

EEN SPECIFIEK ONTWORPEN SAMENSTELLING
PhytoActiveOil-complex™ = trimethylcyclo-exhylbutylcarbamaat, planktonextract, hars van pistacia lentiscus, extract van schinus terebinthifolius, gemberextract en functionele etherische oliën.

 • Trimethylcyclo-exhylbutylcarbamaat: een krachtige synthetische stof tegen cellulite met een klinisch bewezen werking tegen vetknobbeltjes. Ze versterkt de afname van bestaande knobbeltjes, verhindert dat knobeltjes in omvang toenemen, en vertraagt de vorming en uitbreiding van nieuwe knobbeltjes. Bovendien heeft de stof een duurzaam anticellulite-effect op lange termijn, om te voorkomen dat de knobbeltjes terugkeren.
 • Planktonextract: een actief bestanddeel van mariene oorsprong dat thermogenese in adipocyten activeert voor een anticellulite-effect. Het activeert de thermogeneseprocessen in adipocyten door vet te verbranden en de celluliteknobbeltjes te verminderen.
 • Hars van pistacia lentiscus: een kostbare olie uit kristaldruppels afkomstig van de pistacia lentiscus, een boom uit het Middellandse Zeegebied, met drie belangrijke werkingen:
 1. bestrijdt vet en suiker;
 2. doet de synthese van perilipine dalen;
 3. heeft een verstevigende werking:
  • extract van schinus terebinthifolius: olie-extract uit roze peper waardoor lipolytische enzymen de triglyceridenophopingen gemakkelijker kunnen aanvallen;
  • gemberextract: bevordert de microcirculatie.

Resultaten klinisch onderzoek

De gerandomizeerde dubbelblinde klinische studie vs. placebo werd onder dermatologisch toezicht uitgevoerd in een gespecialiseerde instelling. Het product werd 4 weken lang eenmaal daags aangebracht bij 86 vrouwen tussen 22 en 59 jaar, bij voorkeur na het douchen.
Bij de baseline, na 2 en na 4 weken gebruik gebeurden de volgende klinische/instrumentele evaluaties, die waren gepland om de doeltreffendheid van het product te bepalen:

 • klinische evaluatie van putjes in de huid door een dermatoloog (klinische beoordeling);
 • evaluatie van de omtrek door meting in centimeter op verschillende delen van het lichaam;
 • evaluatie van het vetweefsel door ultrasone meting op verschillende delen van het lichaam;
 • evaluatie van biomechanische parameters, rekbaarheid en elasticiteit.

Er werd een statistische analyse uitgevoerd om te bepalen of de klinische en instrumentele data significant waren en het studieproduct werd vergeleken met een placebo.

Resultaten en conclusies

 • Vermindering van de putjes en gladgemaakte ‘sinaasappelhuid’ bij 95% van de proefpersonen (zelfevaluatie onder klinische controle)
 • De huidelasticiteit verbeterde met 73% (instrumentele evaluatie)
 • Het huidweefsel was 20% sterker en steviger (instrumentele evaluatie).

Bovendien vond 100% van de proefpersonen de verdraagbaarheid van het product optimaal.

Gebruiksaanwijzing

Gedurende 4 weken eenmaal per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen, op een nog licht vochtige huid,. Aanbrengen op de zones met cellulite en de olie laten indringen door hem in te masseren met lichte, cirkelvormige bewegingen. Vervolgens de dijen masseren met opwaartse drukbewegingen.
Waarschuwing : de handen grondig wassen na gebruik. Wees voorzichtig tijdens het gebruik en verwijder eventuele oliesporen van oppervlakken, zodat die niet glibberig worden. Niet gebruiken op de voetzolen. Niet gebruiken op het gezicht.

*Cosmetische werking van het product, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.