-

Intensief afslankende
nachtkuur 10™

Traitement Amincissant|Intensif Nuit 10

Afslankende werking tot 2,5 cm al vanaf 10 nachten *, tijdens uw slaap. Zachte en gladde huid.


De Intensief afslankende nachtkuur 10™ is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek van Somatoline Cosmetic. Het is het nieuwste afslankingsproduct dat het figuur verfijnt en de huid mooier, zacht en glad maakt, vanaf slechts 10 nachten.

Aanbevolen voor

  • vrouwen met plaatselijke vetophoping op de heupen en de dijen die een schoktherapie willen waarmee ze snel resultaat zien;
  • vrouwen met een sedentaire levensstijl.

Werking

  • doet vetophoping afnemen;
  • stimuleert de microcirculatie van de huid;
  • bevordert de afvoer van overtollig plaatselijk vocht.

Werkzame bestanddelen

De innoverende formule bevat het BioSlim10-complex™, een complex met een hoge concentratie aan afslankende bestanddelen en dat verrijkt is met witte klei, zeezout en karitéboter.

Dankzij de gladmakende eigenschappen van witte klei en zeezout en de voedende en verzachtende eigenschappen van karitéboter wordt de huid zichtbaar mooier, zachter en gladder.

Gebruiksaanwijzing

Breng elke avond aan gedurende 10 opeenvolgende nachten. Masseer de crème in met lichte, cirkelvormige bewegingen totdat de crème volledig opgenomen is. Zet de behandeling nog 10 nachten langer voort om het verkregen resultaat te versterken.

Was uw handen na gebruik.

Na enkele minuten kan de huid warm aanvoelen. Dat kan gepaard gaan met een licht tintelend gevoel en de huid kan tijdelijk rood worden. De intensiteit van die reacties, die meestal na 30 minuten verdwijnen, is een teken van de cosmetische werking van het product en hangt af van de individuele gevoeligheid.

Die verschijnselen gaan voorbij en mogen niet worden verward met overgevoeligheid voor het product.

Klinishe resultaten

Er is een placebogecontroleerd klinisch instrumenteel onderzoek uitgevoerd bij 89 vrouwen met oppervlakkige, matige vetophoping op de heupen, de dijen en de taille. Uit de klinische instrumentele tests blijkt dat bij regelmatig en correct aanbrengen en inmasseren van het product na 10 nachten behandeling:

  • plaatselijke vetophoping en overtollig vocht wordt aangepakt, waardoor de taille- en heupomtrek tot 2,5 cm afnemen na slechts 10 nachten, terwijl u slaapt (gemiddelde verkregen waarde voor 15 van de 44 vrouwen). Gemiddelde verkregen waarde voor de volledige steekproef: 1,4 cm;
  • de afslankende doeltreffendheid neemt toe wanneer de behandeling nog 10 nachten langer wordt toegepast.

*De afslankende werking is het resultaat van de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens het gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.

Maakt de huid zacht en glad, dus mooier dan huid waarop het product niet wordt gebruikt.

Verkrijgbare verpakking: Pot van 400ml