Afslankkuur 50 +

Traitement Minceur 50 Plus

Deze kuur is het resultaat van geavanceerd onderzoek. De formule combineert specifieke bestanddelen zoals extract van Phyllacanta fibrosa en Lotus maritimus, die inwerken op de plaatselijke vetophopingen die kenmerkend zijn voor rijpere vrouwen.

Aanbevolen

  • voor vrouwen in de menopauze met plaatselijke vetophopingen ter hoogte van de taille, de buik en de heupen;
  • voor vrouwen in de menopauze bij wie de klassieke afslankkuren geen effect hebben;
  • voor vrouwen bij wie de huid minder stevig is sinds de menopauze.

Werking

  • helpt ‘hardnekkige’ plaatselijke vetophopingen verminderen, vooral op de taille en heupen;
  • bestrijdt de tekens van huidveroudering dankzij een hoge concentratie actieve oxidatieremmende bestanddelen;
  • voedt intens en houdt de huid glad en zacht.

Werkzame bestanddelen

Somatoline Cosmetic Afslankkuur Menopauze bevat het ‘BioslimAge-complex’, een exclusief complex van werkzame bestanddelen dat inwerkt op de hardnekkige vetophopingen die kenmerkend zijn voor vrouwen in de menopauze. Dat complex is verrijkt met extract van Phyllacantha fibrosa, Lotus maritimus, cafeïne, menthol en ethylnicotinaat, voor een optimale afslankende werking. Bovendien bevat het complex versterkende, voedende en oxidatieremmende werkzame stoffen.

Gebruiksaanwijzing

Breng twee keer per dag de juiste hoeveelheid crème aan op de te behandelen zones en masseer met cirkelvormige bewegingen in tot het product volledig opgenomen is.

Om de beste resultaten te verkrijgen, is het aanbevolen om Somatoline Cosmetic Afslankkuur Menopauze 4 weken regelmatig te gebruiken. Langer gebruik na de kuur van 4 weken (ongeveer om de 2 dagen) helpt om het verkregen figuur te behouden en het opnieuw ontstaan van vetophopingen af te remmen.

Wetenschappelijke resultaten

Er werd een instrumentele wetenschappelijke studie in vergelijking met placebo uitgevoerd bij 25 vrouwen in de menopauze met plaatselijke vetophopingen op de heupen en de taille. De werkzaamheid van het product werd beoordeeld door de resultaten na een kuur van 4 weken te vergelijken met de beginwaarden. De instrumentele wetenschappelijke beoordelingen tonen aan dat, dankzij regelmatige en continue toepassing door middel van massage:

  • het product het figuur binnen 4 weken afslankt;
  • het product de elasticiteit en de teint van de huid verbetert na 4 weken gebruik.

* Afslanking in de zin van cosmetische verandering in de contouren, niet in de zin van gewichtsverlies.