Uw vragen

Na gebruik van de Intensieve Afslankende Nachtkuur wordt mijn huid rood en voel ik lichte tintelingen. Is dat een allergische reactie?

Dit product werd ontwikkeld om de onderhuidse microcirculatie te reactiveren en dat om de cosmetische werkzaamheid te versterken.
Na enkele minuten masseren kunt u bijgevolg een gevoel van warmte ervaren, dat soms gepaard gaat met lichte tintelingen en voorbijgaande roodheid. Het optreden en de intensiteit van die mogelijke reacties hangen af van de individuele gevoeligheid. Ze verdwijnen gewoonlijk na een half uur. Het zijn tekens van de vernieuwende cosmetische werking van het product. Die effecten zijn tijdelijk en mogen niet worden verward met een overgevoeligheidsreactie op het product.

Als de reactie te intens is of te lang duurt, spoel de betrokken zone dan overvloedig met koud water. Over het algemeen is het bij cosmetische producten altijd een goed idee om het product te testen op een klein deel van het lichaam om de individuele reactie na te gaan vooraleer u begint met een volledige kuur.